Ce facem in week-end? Entuziasmul poarta de azi un nou nume: AHA Kids!
Ian 08 2016

Ce facem in week-end? Entuziasmul poarta de azi un nou nume: AHA Kids!

Vremea buna pune stapanire usor, usor pe Bucuresti, iar evenimentele incep sa prinda viata si contur. Weekend-ul acesta aduce spectacole de teatru – http://ahakids.ro/piesa-de-teatru-petrecerea-cu-mickey-si-minnie/ , ateliere de creatie, ateliere senzoriale, pictura, jocuri, distractie.

3aa

A face un copil fericit poate parea, de multe ori, cea mai dificila sarcina din lume. Deciziile luate de parinti influenteaza profund maniera de dezvoltare a copilului. In functie de alegerile pe care acestia le fac atat timp cat copiii sunt mici, se modeleaza si formeaza comportamentele lor viioare. De aceea este indicat si foarte important ca ele sa fie in concordanta cu nevoile de dezvoltare armonioasa a copilului.

O alegere adecvata a modului de petrecere a timpului liber ajuta foarte mult, si poate duce la:

  • Schimbatea comportamentului copilului, facandu-l mai receptiv si mai dinamic;
  • Dezvoltarea IQ-ului copilului;
  • Dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului, atentia si abilitatea de a se concentra;
  • O comunicare mai buna intre parinti si copii.

2a

Clubul AHA Kids poate fi solutia ideala pentru petrecerea timpului liber intr-un mod constructiv.

”Aha Kids dezvolta constant activitati pentru copii, in functie de varsta si abilitati, astfel: spectacole de teatru, ateliere de creații, ateliere senzoriale, ateliere de dezvoltare personală, pictură, jocuri tematice, atât pentru copii cât și pentru părinți. Clubul AHA Kids este locul perfect pentru socializare, joacă, distracție, petreceri aniversare. Recomand cu incredere parintilor sa se alature unui cadru specializat de dezvoltare armonioasa pentru copiii lor.”, a afirmat cu o voce tonica, vivace, Amalia BÎJEA, coordonator de programe de joaca in cadrul AHA KIDS.

1a

Daca esti in cautarea unui spatiu de basm, aici e locul ideal! Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.ahakids.ro și/sau https://www.facebook.com/ahakids/ .

.

 

Lasa un raspuns