Invitatie
Mai 06 2016

Invitatie

Conferinta de lansare a proiectului ”Campanie de diagnostic precoce a intarzierilor in dezvoltare”

Asociatia Help Autism, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, va invita marti, 10 mai 2016, incepand cu ora 11:00, la Hotel Residence, Sala Domenii, Strada Al. Constantinescu, nr.3, Bucuresti, la Conferinta de lansare a proiectului “Campanie de diagnostic precoce a intarzierilor in dezvoltare”.  

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea gradului de constientizare si accesului la furnizarea de servicii sociale pentru depistarea precoce a copiilor cu intarziere in dezvoltare (intarziere de limbaj, tulburari de spectru autist si tulburari asociate) prin crearea primului serviciu mixt Help Autism – DGASPC Sector 3.

In cadrul conferintei vor fi detaliate obiectivele proiectului, activitatile ce urmeaza sa fie implementate in perioada aprilie 2016-martie 2017, precum si rezultatele asteptate. Se vor alatura acestei intalniri, in calitate de speakeri,  Daniela Bololoi – presedinte Help Autism, Mihaela Ungureanu – secretar de stat, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Persoane cu Dizabilitati, Lucian Ene – director general DGASPC Sector 3 si dr. Ramona Octaviana Gheorghe – medic psihiatru. 

Proiectul are o durata de 12 luni si este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa si are un buget total de 83.210,50 CHF. Grantul acordat este de 74.889,45 CHF, iar co-finantarea asigurata de agentia executiva este in valoare de  8.321,05 CHF.  Pentru mai multe detalii privind Programul de Cooperare Elvetiano-Roman, va invitam sa vizitati http://www.swiss-contribution.ro si www.swiss-contribution.admin.ch/romania .

In speranta ca veti da curs invitatiei noastre,

 

Cu stima,

Presedinte Help Autism

Daniela Bololoi

Lasa un raspuns