Bubuțanu Roxana

  CV Necompletat  

Descriere scurta

Descriere scurta

Sunt absolventă de ”Asistență Socială”, urmând masterul ”Securitate Comunitară și Controlul Violenței” la Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice în cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Din anul 2019 sunt angajată pe postul de Asistent Social la Asociația CENTRUL DE EVALUARE, TERAPIE ȘI INTEGRARE A COPIILOR CU NEVOI SPECIALE. În perioada aprilie- mai 2020 am participat cursul de ”Tehnici de analiză comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist” organizat de ABA Masters și Asociația Autism Voice.
Experiența în coordonarea unei echipe, respectarea termenelor impuse și asumarea răspunderii acțiunilor interprinse, abilități de organizare, analiză și obținere a scopurilor propuse, capacitatea de a lua decizii rapide și corecte în situații critice, abilități în elaborarea de rapoarte și concluzii scrise, aceste competențe au fost dobândite din stagiul de practică la Centrul Rezidențial pentru Mame și Copii Aflați în Dificultate din Iași.
Spiritul de echipă, respectul față de oamnei, o bună capacitate de comunicare, confidențialitate, mobilitate, capacitate de adaptare, capacitate de socializare și interacțiune, perseverență, calm, disponibilitatea de a învăța lucruri noi, competențele au fost dobândite din voluntariat la Direcția de Asistență Comunitară

Contact

Contact

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare
  • Specializare
    Asistent Social- Terapeut

Locatie

Bubuțanu Roxana

Contact

Bubuțanu Roxana
  • * Roxana Bubutanu
  • Email: acatrineiroxana90@yahoo.com

Nume (obligatoriu)

Adresa Email (obligatoriu)

Your Message

Ratings

Bubuțanu Roxana

Total RECENZII

0

0 Total
Aici puteti adauga recenzia dumneavoastra.
Va multumim.
Servicii
0.0%